A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

A figyelőnet.hu-nak adott interjút Szalay Balázs .

2008.02.28. 10:44 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: hírek verseny budapest dakar dakar hírek


Egyedülálló lehetőségnek tartja Szalay Balázs az elmaradt Dakar-rali pótlására Magyarországra hozott viadalt, amelynek a költségeit a szervezők állják.

Elmondta, hogy az áprilisi rendezésű Central Europe Rallynak tulajdonképpen semmi köze nincsen a Dakarhoz, ez mindössze egy névjegy, amit a Dakar rendezői adnak. Garancia arra, hogy a verseny rendezése megfelel majd a követelményeknek. Figyelni fognak a környezetvédelemre, megfelelő lesz a médiaháttér, az ellátás. Védjegyként adja ezt a nevet az ASO, és természetesen ők finanszírozzák az idei versenyt. Az elmaradt Dakar miatt ezzel is kívánják kárpótolni a januárban pórul járt versenyzőket. A viadalon induló egységeknek csak a 300 dolláros adminisztrációs költséget kell befizetniük, minden mást az ASO átvállalt.


Ezen a versenyen is jelen lesz Eurosport és az  RTL Klub.

Beszélt még a 2010-ben megrendezésre kerülő Dakarról, melyre Budapestnek előszerződése van.
Igaz, hogy sok jelentkező van, azonban ha megfelelő lesz az Afrikában a biztonsági helyzet, akkor Budapestről indulhat a futam 2010-ben.

Forrás: figyelőnet.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr3357843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása