A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

Szalay Balázsnak egy pillanatra elillant a vadászláza

2008.04.24. 16:36 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: verseny roma 2008 gordon budapest dakar szalay balázs cer central europe rally stephan peterhansel sainz

10 km-nél lecsúszott az ékszíj Szalay Balázsék Opel Antarájáról, így az összetettben a legjobb magyar párosként 14. egységnek szerelnie kellett és ezzel majd 10 percet veszített. A víz természetesen felforrt, de Tóth György és Szalay Balázs, ha nehezen is, de orvosolta a problémát. Az idővesztesség ellenére, mivel sokan technikai gondokkal küzdöttek, továbbra is a legjobb magyar egység a Szalay Dakar Team párosa, a remek 14. helyen állt.

Szalay Balázs elmondta, hogy "kedvetlenné váltam, amikor szerelnünk kellett, mert eddig minden jól ment. A kedvetlenségem szerencsére csak addig tartott, amíg nem kezdtük meg a felzárkózást, mert akkor újra elkapott a vadászláz." Az összetett 2. dél-afrikai Ginile De Villiers hatalmasat bukott és kiesett, szintén elesett, de folytatni tudja a versenyt a katari Al Attiyah.




A délelőtti 157 km-t Gordon, Sainz, Roma sorrendben fejezték be a versenyzők és ha Peterhansel nem csipkedi magát (most 7. lett) elvesztheti az első helyét.


Forrás: marathonrally.com

A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr73440507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása