A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

A hatodik napról

2008.04.25. 20:18 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: motor verseny autó kamion futam budapest dakar cer central europe rally

16:01
Anyaghibára gyanakszik a Mitsubishi
Az egyik csapattag elmondása szerint még soha nem volt problémájuk azzal az alkatrésszel, amely ma délelőtt Nani Roma autójában megadta magát. Az autót egyelőre szerelik, de a tervek szerint Romáék holnap mennek tovább.


15:46
Kis Sándor: "Nagyon jó munkát végzett a csapat, sikerült megtalálni és megoldani a tegnapi problémák forrását. Így ma a saját tempónkat tudtuk autózni, húsz kilométer kivételével, ugyanis meg kellett előznünk két-három autót. Mivel mi állunk legjobb helyen a magyarok közül, és meglehetősen nagy at előnyünk, nem szeretnénk semmilyen őrültséget csinálni, csak tempósan, de biztonságosan végigmenni."

Varga Imre: "A lett OSCar vagy 100 kilométeren keresztül feltartott, és nem láttunk semmit a portól. Az autó obb elejét oda is ütöttük, de szerencsére nem lett baja."

Palik László: "Három perccel mentünk jobbat mint tegnap, pedig a pálya rosszabb állapotban van. 30 kilométeren keresztül Petersen porában autóztunk, a dobálós részeken ezeket a könnyű buggykat nem lehet megfogni, a gyors, technikás szakaszokon viszont rendre megérkeztünk mögé. Végül bekísértük a célba."

Gál "Baba" István: "Számunkra ma jobbak voltak a körülmények, mert nem kellett tizenvalahány autót előzgetnünk, mint tegnap. Végül hét percet javítottunk a tegnapi időnkön. Jót autóztunk, az autónk szerencsére jól bírja a kiképzést. Bár a mai száguldás egy kicsit sokba került: eltört egy féktárcsánk. A cspat nagyon jól dolgozik, és azt hiszem lassan bebizonyítjuk, hogy képesek vagyunk egy hosszú távú versenyt is teljesíteni."


14:29
Kristóf Márton: "Eltört a kardánunk, majd amikor megálltunk, észrevettük, hogy a motorból is folyik az olaj. Hogy ma már nem tudunk továbbmenni, az biztos, holnap pedig, ha tudunk is, csak hátsókerék-hajtással."


13:56
A magyarok helyezései az összetettben:
9. Zapletal 10:04:01
12. Kis 10:36:53
14. Szalay 10:52:22
18. Varga 11:37:30
20. Liszi 12:03:17
26. Palik 12:40:55
27. Gál 13:18:04

(Az eredmények nem hivatalosak)

Forrás: marathonrally.com

A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr5442201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása