A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

Tereprali-viadal még az idén Magyarországon?

2008.01.09. 08:46 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: hírek aso tereprali szalay balázs

Egy hét múlva Budapesten tárgyal a Dakar-ralit is szervező Amaury Sport Organisation (ASO) képviselői – tájékoztatta Szalay Balázs az MTI-t.

"A megbeszéléseken szó lesz arról, hogy még az idén, az ASO szervezésében Magyarországon rendeznének meg egy nagyszabású nemzetközi tereprali-viadalt, amely - ha lehet így fogalmazni - a sajnálatosan elmaradt Dakar 2008-at pótolná" - mondta a távirati irodának az ASO kelet-európai képviselője. "A tárgyaláson természetesen szóba kerül a Dakar jövője és az is, hogy milyen kárpótlásban lehetne részesíteni az elmaradt viadal résztvevőit."

A dpa német hírügynökség értesülése szerint jövőre Dél-Amerikában rendeznék meg a Dakart, a lebonyolításban több ország - Argentína, Chile és Brazília - is érdekelt.
A döntés egy hét múlva Budapesten születik meg.
Ezt a hírt azonban Szalay Balázs sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.

 

 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr58290430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása