A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

Lesz „Kis-Dakar”

2008.02.05. 12:06 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: budapest hírek balaton verseny románia balatonfüred magyar turizmus közép európa rali dakar series dakar sorozat

Az A.S.O. iroda, mely a Dakar versenyeket szervezi, a „Dakar-Pótló” versenyt Magyarországon szervezi meg.

A versenyzők Magyarországon rajtolnak, és Románián keresztül a Balatonhoz, Balatonfüredre érkeznek.

A verseny április 19-26 között zajlik majd.

A szervezők úgy tervezik, ezentúl minden évben rendeznének nem sivatagi versenyeket is, és mindig máshol, és  "Dakar-series", azaz Dakar-sorozat lesz az elnevezése.

Ez lesz az első, és a Közép Európa Rali elnevezést kapta.

Ez az idei futam várhatóan igen nagy figyelmet kap majd, hiszen az elmaradt idei futam miatt nagy érdeklődés kíséri az A.S.O. rendezvényeit.

„Etienne Lavigne, a Dakar versenyigazgatója arra számít, hogy nem állnak majd sokkal kevesebben a rajtnál, mint januárban Lisszabonnál: "a nagy gyári csapatok már jelezték részvételi szándékukat" - közölte. A verseny szervezője egyébként a nevezési díjak leszállításával is igyekszik ösztönözni a csapatokat - ennek eredményeképpen az is elképzelhető, hogy több magyar csapat vállalja az indulást.” – olvashatjuk az mfor.hu-n

A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr10326078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása