A Dakar története

Rallimádók

Central Europe Rally - Budapest-Dakar Rallye - A dakar világa, története

Bookmarking

Videó

Utolsó kommentek

Szalayék a 15. helyen állnak

2008.04.23. 18:18 | irodeak | Szólj hozzá!

Címkék: verseny autó budapest dakar szalay balázs cer central europe rally


Szalay: A legjobb tíz közé is bejuthatunk a Közép-Európa-ralin

Három nap után legjobb magyar párosként a Szalay Balázs-Tóth György-duó az összetett 15. helyen áll a Közép-Európa-ralin. A Szalay Dakar Team vezetője az InfoRádiónak elmondta: nem tartja kizártnak, hogy a legjobb tíz közé kerüljenek.

 

 

Elégedett vagyok: ebben a mezőnyben nagyon jó ez a helyezés, főleg úgy, hogy az első napon elromlott a kormányművünk, míg a másodikon defekt lassított minket - mondta az InfoRádiónak a magyarok között a legjobb pozíciót elfoglaló Szalay Balázs, a Közép-Európa-rali főszervezője.

A versenyző szerint arra is van esély, hogy bekerüljenek az első tízbe, hiszen az autó nagyon gyors.

A Szalay Dakar Team csapatfőnöke azt is elárulta: taktikájuk az volt, hogy a romániai szakaszokon kivárnak és nem kockáztatnak, a magyarországi részeken azonban rákapcsolnak.

Nagyszerű a verseny légköre is, az emberek nagy szeretettel fogadják a mezőnyt; ez megerősített abban, hogy megérte a munka - jegyezte meg Szalay Balázs.


forrás: inforadio.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bpdakar.blog.hu/api/trackback/id/tr66438618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása